
هوش مصنوعی در آموزش و پرورش: آموزش شخصیسازی شده و هوشمند
هوش مصنوعی (AI) با سرعتی چشمگیر در حال تحول است و یکی از حوزههایی که بیشترین تأثیر را از این فناوری پذیرفته، آموزش و پرورش است.
هوش مصنوعی (AI) با سرعتی چشمگیر در حال تحول است و یکی از حوزههایی که بیشترین تأثیر را از این فناوری پذیرفته، آموزش و پرورش است.
هوش مصنوعی (AI) به عنوان یکی از فناوریهای پیشرفته قرن بیست و یکم، توانسته است در تمامی حوزههای زندگی ما تاثیرگذار باشد. از خودروهای خودران گرفته تا سیستمهای هوشمند در خانهها، هوش مصنوعی به طور جدی وارد زندگی ما شده است
با پیشرفت تکنولوژی، بیمارستانها، آزمایشگاه ها و مراکز درمانی به دنبال راهکارهایی هستند که تجربه بیماران را بهبود بخشیده و بهرهوری سیستمهای خود را افزایش دهند. یکی از این راهکارهای مدرن، استفاده از دیجیتال ساینیج (Digital Signage) است.
همه سیستم ها برای کاربردی بودن نیاز به نرم افزار دارند. نرم افزار های مختلف جهت رفع نیاز های کاربران به وجود آمده اند و در واقع رابطی میان سیستم ها و کاربر محسوب می شوند. این برنامه ها خواسته ها و دستورات کاربر را
با گسترش فناوری اطلاعات و ارتباطات، جرایم سایبری به یکی از چالشهای اصلی در جوامع مختلف، از جمله ایران، تبدیل شدهاند. این جرایم نه تنها امنیت اطلاعاتی افراد و سازمانها را تهدید میکنند، بلکه میتوانند باعث خسارات مالی و اعتباری گستردهای شوند.
زبان برنامه نویسی Go در نوامبر ۲۰۰۹ (برابر آبان ۱۳۸۸) معرفی شد و در حال حاضر در چند سامانهٔ اجرایی گوگل استفاده میشود. مترجم گو از لینوکس، مک او اس، ویندوز و انواع سیستمهای عامل بیاسدی مانند FreeBSD پشتیبانی میکند
عاملهای هوش مصنوعی (AI Agents) سیستمهایی هستند که میتوانند به طور خودکار وظایف خاصی را انجام دهند. این عاملها بر اساس دادههای دریافتی تصمیمگیری کرده و به محیط خود واکنش نشان میدهند. با پیشرفت تکنولوژی، این عاملها در بسیاری از صنایع و زمینهها مورد استفاده قرار میگیرند.
Vue.js فریمورک بسیار قدرتمند در زمینه طراحی وب و ui / ux می باشد . در دنیای توسعه وب، انتخاب یک فریمورک مناسب میتواند تأثیر زیادی بر سرعت، عملکرد و بهرهوری توسعهدهندگان داشته باشد. یکی از گزینههای محبوب و پرقدرت در این حوزه Vue.js است.
تست نرمافزار: عملی که به منظور بررسی کارایی، قابلیت اطمینان، امنیت و انعطافپذیری برنامههای کامپیوتری انجام میشود. این فرآیند نه تنها در مراحل توسعه اولیه بلکه پس از انتشار یک نرمافزار نیز حیاتی است. هدف اصلی آن بردن اطلاعات دقیق برای بهبود مستمر عملکرد، شناسایی